Over BollenstreekseBanen

De vacaturesite van de Bollenstreek

BollenstreekseBanen is de vacaturesite van regio de Bollenstreek! Niet alleen vind je hier het grootste actuele aanbod aan vacatures bij jou in de buurt, je kunt er ook gemakkelijk en snel op solliciteren! Jouw sollicitatie wordt vervolgens rechtstreeks doorgestuurd naar de werkgever.

Solliciteer waar en wanneer je wil!
Bij BollenstreekseBanen kun je gebruikmaken van een gratis account. In het account kun je overzichterlijk terugvinden op welke vacatures jij gesolliciteerd hebt. Daarnaast kun je interessante vacatures bewaren, waardoor je op een moment dat het jou uitkomt kunt solliciteren. Je kunt jouw cv('s), motivatiebrieven en gegevens toevoegen aan jouw account. Onze website is geoptimaliseerd voor voor zowel desktop als mobiel, solliciteer dus waar en wanneer het jou uitkomt!

Voor jouw baan in de regio
BollenstreekseBanen doet er alles aan zodat jij jouw droombaan in de regio kunt vinden! Zo worden naast de vacatures ook relevante (sollicitatie)tips en weetjes op onze social mediakanalen en in onze nieuwsbrieven geplaatst. Door onze blogs leer jij hoe je een goede motivatiebrief schrijft of jouw cv op kunt laten vallen bij jouw nieuwe werkgever. Schrijf je in voor jouw persoonlijke job-alert en loop nooit meer een vacature mis!