Werken bij Duijndam

Duijndam Uitzendgroep is een full service uitzendbureau met kantoren in Wateringen, Den Haag en Rotterdam. Onze missie ligt in het vinden van de ideale match tussen werkgevers en werkzoekenden. Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste resultaat kunt behalen als de juiste mensen worden samengebracht. Door ideeën uit te wisselen en ambities uit te spreken, weten wij wie onze opdrachtgevers en kandidaten zijn. Dit persoonlijke en betrokken karakter staat centraal in onze bedrijfsvoering.

Duijndam bemiddelt op alle niveaus en binnen alle functiegebieden, waardoor wij het gehele personeelsbestand in kunnen vullen. Onze accountmanagers en recruiters zijn professionals met een eigen specialisme, waardoor we alle vak- en branchekennis in huis hebben. Wij kennen de markt, maken een scherpe analyse en verliezen de bedrijfscultuur niet uit het oog.

Ondernemingen kunnen bij ons terecht voor het inlenen van uitzendkrachten, detachering van medewerkers en het vinden van professionals via ons werving- selectietraject.

Door onze samenwerking met toonaangevende bedrijven, hebben wij elke dag een ruim aanbod aan vacatures. Werkzoekenden kunnen bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, daadkracht in ons handelen en een open en eerlijk advies.