GJ Dé HR partner | Naaldwijk | 0174-281981

http://www.gjpersoneelsdiensten.nl

Over GJ Personeelsdiensten:

GJ Personeelsdiensten is een jonge onderscheidende organisatie, gespecialiseerd in verschillende disciplines, waaronder uitzenden, detachering, payrolling, werving & selectie, verzuimbeheer, outplacement en salarisadministratie. Daarnaast hebben de mensen van GJ Personeelsdiensten een heldere kijk op dienstverlening. GJ Personeelsdiensten denkt mee met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, mensen zoeken voor een baan en vraagstukken waar tegenaan gelopen wordt omtrent verzuimbeheer, payrolling of werving & selectie.

GJ Personeelsdiensten is in 1998 opgericht in Monster. Vanaf deze datum werd er gewerkt als Green Job Uitzendbureau BV. Deze naam is nog steeds de statutaire naam van de onderneming. In 2001 wilde de directie haar aandachtsgebieden verbreden en kwam al snel tot de ontdekking dat de naam Green Job buiten de tuinbouwgebieden niet aansloeg. Vanaf dat moment is gekozen voor een tweede handelsnaam en dat werd GJ Personeelsdiensten. Door onze flexibele instelling en persoonlijke werkwijze hebben wij in het 20-jarig bestaan een grote klantenkring opgebouwd.

De medewerkers van GJ Personeelsdiensten hebben zich gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke arbeidskrachten in de productie, het leveren van vast personeel voor kantoorfuncties en payrolling in de bouwsector en horeca. GJ Personeelsdiensten werkt volgens de NEN 4400-1 norm.