Kverneland Group Nieuw-Vennep BV | Nieuw-Vennep | 0252662148

https://nl.kvernelandgroup.com/

Waarom werken bij Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Kverneland Group is een toonaangevend internationaal bedrijf dat landbouwmachines en -diensten ontwikkelt, produceert en distribueert evenals implementaties, elektronische oplossingen en digitale diensten.

Wij zijn Kverneland Group

Productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid zijn 3 belangrijke principes in de hedendaagse landbouw, die ons er elke dag toe aanzetten om onze landbouwwerktuigentechnologie voortdurend verder te ontwikkelen. Kverneland Group biedt een innovatief assortiment van grond- en zaaimachines, voeder- en balenmachines, strooi- en spuitapparatuur, elektronische oplossingen en digitale landbouwdiensten voor landbouwtractoren en werktuigen.

 

Sterke focus op de professionele landbouwgemeenschap

Sterke focus op innovatie stelt ons in staat om een uniek en breed assortiment van hoge kwaliteit te  bieden. Kverneland Group biedt een uitgebreid pakket gericht op de professionele landbouwgemeenschap, met betrekking tot grond- en zaaimachines, voeder- en balenuitrusting, strooier, sproei- en elektronische oplossingen voor landbouwtrekkers en machines.

In 2012 hebben Kubota en Kverneland de krachten gebundeld om de beste innovatieve machines te bouwen voor boeren en loonwerkers. 

Kubota is een fabrikant van landbouwmachines, motoren, bouwmachines en milieuvriendelijke installaties. In Europa hebben we meer dan 4.500 werknemers en realiseren we een omzet van meer dan € 2,2 miljard. De Europese bedrijfsorganisatie is georganiseerd in 5 Business Units (Tractor, Bouwmachines, Motoren, Werktuigen en Onderdelen). Kubota Holdings Europe B.V is het regionale hoofdkantoor van Kubota in Europa en is gevestigd in Nieuw-Vennep. 
Over Kverneland Groep

Kverneland Group is onderdeel van de Business Unit Implements en een toonaangevend internationaal bedrijf dat landbouwmachines en -diensten ontwikkelt, produceert en distribueert. De productiefaciliteit, die veldspuiten en kunstmeststrooiers ontwikkelt en produceert, is gevestigd in Nieuw-Vennep in Nederland.