Kverneland Group Nieuw-Vennep BV | Nieuw-Vennep | 0252662148

https://nl.kvernelandgroup.com/

Waarom werken bij Kverneland Group Nieuw-Vennep BV

Kverneland Group is een toonaangevend internationaal bedrijf dat landbouwmachines en -diensten ontwikkelt, produceert en distribueert evenals implementaties, elektronische oplossingen en digitale diensten.

Wij zijn Kverneland Group

Productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid zijn 3 belangrijke principes in de hedendaagse landbouw, die ons er elke dag toe aanzetten om onze landbouwwerktuigentechnologie voortdurend verder te ontwikkelen. Kverneland Group biedt een innovatief assortiment van grond- en zaaimachines, voeder- en balenmachines, strooi- en spuitapparatuur, elektronische oplossingen en digitale landbouwdiensten voor landbouwtractoren en werktuigen.

 

Sterke focus op de professionele landbouwgemeenschap

Sterke focus op innovatie stelt ons in staat om een uniek en breed assortiment van hoge kwaliteit te  bieden. Kverneland Group biedt een uitgebreid pakket gericht op de professionele landbouwgemeenschap, met betrekking tot grond- en zaaimachines, voeder- en balenuitrusting, strooier, sproei- en elektronische oplossingen voor landbouwtrekkers en machines.

Wij zijn Kverneland Group Nieuw-Vennep, een uniek bedrijf in Nederland. 

Wij maken landbouwspuiten en kunstmeststrooiers en beheren het gehele proces zelf. Wij hebben een R&D afdeling die de machines ontwikkeld. Een afdeling onderdelenproductie waar onderdelen worden gemaakt. Bij de afdeling poedercoating krijgen onderdelen de juiste Kverneland kleur. Dan hebben we een grote fabriek waar heel veel monteurs lopen die de machines in elkaar zetten. En we sturen de machines ook op transport naar de dealers en verkopers. En dit doen wij allemaal op ons terrein van 14 hectare, met ongeveer 400 collega's. 

Ons bedrijf bestaat al meer dan 140 jaar, en begon ooit als een familiebedrijf. Maar ondanks de omvang voelt het nog steeds als een familiebedrijf.